Velkommen
til lidt om mig selv
Karin Petersen Jeg er en årgang 48. Jeg er født i København, men bor i dag i Helsingør. Det er et dejligt sted og jeg bor her sammen med min kæreste.

Men nu til lidt om mig selv og min baggrund.

Jeg har arbejdet med mange forskellige ting i mit liv, men har på en måde altid søgt efter noget der gav mening til det liv, der udfoldede sig foran mig. Der har været mange oplevelser og de har hele tiden ført mig frem imod, at der var noget, jeg skulle arbejde med. Nemlig alle siderne i mig selv, at finde ud af hvorfor mit liv udviklede sig, som det gjorde. Jeg måtte finde ud af de lyse og mørke sider i mig og hvad de indeholdt og finde ud af, hvordan jeg kunne anvende dem til noget positivt i mit liv.

 
Efter at jeg i mange år havde følt, at der måtte være en højere mening med livet her på Jorden og i forhold til vores Univers, mødte jeg i 85 første gang astrologien. Det talte til mig, og jeg vidste, at der var det, jeg havde søgt. Det var dette, jeg skulle. Det var en vidunderlig oplevelse. Endelig havde jeg fundet det og jeg var så lykkelig.

I 1988 begyndte jeg på uddannelse som astrolog på IC-instituttet i København. Her gik jeg i to år, men skiftede i 90 og begyndte hos Birgit Heinze, tidligere underviser hos Irene Christensen. Her færdiggjorde jeg min uddannelse i 90.

Det har lige siden haft en stor betydning i mit liv. Dette at lære mig selv at kende, og dertil lære andre mennesker at kende. At lære om alle de facetter, både jeg selv og mine medmennesker indeholder og hvordan vi vælger at bruge os selv. Dette at se og forstå på en helt ny måde.

Zodiaken med de tolv stjernetegn. Det åbnede en helt ny verden for mig. En ny måde at se på.

 

Dr. Mikao Usui, der igennem sin søgning fandt Reiki.

Men jeg søgte videre. Der var noget, der manglede, og i 91 fandt jeg Reiki, en vidunderlig healingsteknik. Den lærte jeg at anvende hos Anny Petersen i Helsingør. Her lærte jeg, hvor stærk kærlighedens kraft er.

Det har givet mig så meget dejligt i mit liv. I 1992 fik jeg Reiki 2, for så endelig i 2003 at blive Reikimester. Det har været en vidunderlig udvikling, som konstant fylder mit liv med glæde.

I hele dette forløb lærte jeg også om Meta-Morphic teknikken hos Anne Larsen i Helsingør. Det er en healing, der går ind i medfødte gener og gamle mønstre. Den opløser og bearbejder disse igennem en enkel og dejlig teknik.

Derudover har jeg kendskab til sten og krystaller, som jeg bruger intuitivt i behandlingen.

Jeg har praktiseret siden 91 og siden januar 98 som selvstændig. Jeg holder foredrag om emnerne, også privat.

I 1991 stiftede jeg bekendtskab med Louise Hay igennem en af hendes bøger:
Kærlighedens Kraft.
Den har haft stor betydning for mig. Igennem hende lærte jeg at forstå om tilgivelse på et dybere plan. Jeg lærte om, hvad positiv tankegang kan føre til, det at åbne op og tage imod af det gode i livet. Jeg lærte om, hvordan tankegang og de ting vi møder i vores liv hænger sammen.
Tilgivelsen var dog det stærkeste både i forhold til mig selv og alt, hvad der havde været i min fortid. Tilgivelse gør fri, både for en selv og for de mennesker, der har været involveret.
Jeg kan varmt anbefale bogen til dem, der endnu ikke kender den.
Louise Hay er et vidunderligt menneske, der spreder så meget kærlighed omkring sig.

Louise Hay.